Köszöntő

aÜdvözlöm a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézetének honlapján!

 

Intézetünk nemcsak széleskörű oktatási lehetőségeket nyújt a hallgatók számára – az alapképzéstől kezdve a mesterképzésen át a doktori tanulmányokig – a biomedicina valamennyi területén, de elkötelezett az orvostudományi kutatások előmozdítása mellett is.

Ha Ön hallgató, itt mindent megtalál, amire tanulmányi céljainak eléréséhez szüksége van, akár a diplomája megszerzéséért dolgozik, akár a tudományos kutatás iránt érdeklődik. Munkatársaink elkötelezettek amellett, hogy segítsenek Önnek maradéktalanul kihasználni az Önben rejlő lehetőségeket.

Küldetésünk a tudás feltárása, felfedezése és megosztása kutatással, szemináriumok szervezésével és oktatási lehetőségek biztosításával a nyilvánosság számára. Kutatási lehetőségek széles skáláját kínáljuk mind az Intézetünkben, mind más kutatószervezetekkel való partnerségek révén. Feladatunknak tekintjük, hogy elősegítsük az együttműködést és erős közösségi érzést alakítsunk ki kutatóink között.

Ha többet szeretne megtudni Intézetünkről, vagy egyszerűen csak szeretne információt találni tanulmányaival, tudományos érdeklődésével kapcsolatban, kérjük, szánjon néhány percet honlapunk felfedezésére, ahol további információkat találhat oktatási portfóliónkról, kutatási projektjeinkről és rendezvényeinkről.

Köszönöm, hogy ellátogatott az Élettani Intézet honlapjára!

Legutóbbi frissítés: 2023. 03. 21. 07:53